U Kninu održana Oluja u ringu 7

taci-knin

Knin je 4. kolovoza po sedmi put bio domaćin kickboxing eventu “Oluja u ringu” na kojem su ovog ljeta nastupila neka od poznatijih imena s hrvatske i regionalne borilačke scene poput Zlatka Bajića i Mladena Kujundžića, koji su nastupili u mečevima po profesionalnim pravilima, dok su se u ringu prije njih predstavili brojni mlađi borci u semi-pro mečevima.

Svi oni nastupili su pred eminentnim gostima, kao što su Hesdy Gerges i Igor Pokrajac, a prisutan je bio i predsjednik HKBS-a Tomislav Bilandžić te potpredsjednik HKBS-a Marko Žaja. Poseban gost bio je i junak Domovinskog rata Davor Jović.

U posljednjoj borbi večeri Riječanin Kujundžić slavio je jednoglasnom sudačkom odlukom protiv Mađara Janosza Kolzfana, dok je u meču prije njega Zlatko Bajić slavio nokautom nakon svega jedne minute protiv Nikole Resanovića.

Spomenimo i da su nove pobjede u svojim karijerama, između ostalih, te večeri u Kninu ostvarili još Anto Širić, Mario Katić, Dino Taći, Vlatko Žaja…

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>