Otvorene prijave za 23. Croatia Open, 2. Memorijal Davora Jovića

cro-open15

Cijenjeni kickboxing prijatelji, izvješćujemo Vas da su putem službene stranice na adresi:

http://kickboxing.com.hr/Tournament/23-croatia-open-2019-2-memorijal-davor-jovic/About/160 otvorene prijave za 23. Croatia Open, 2. Memorijal Davora Jovića.

Nadamo da ćemo se okupiti u što većem broju te u fer i korektnom športskom nadmetanju svi zajedno odraditi turnir za pamćenje.

S ciljem privlačenja što više klubova i natjecatelja odlučili smo najuspješnijima podijeliti dosad najveći iznos nagradnog fonda kroz športsku opremu u protuvrijednosti 8.000 E.

Izračun za najbolje klubove (prvi, drugi i treći) će se automatski aplicirati preko službene stranice saveza netom po završetku natjecanja. Određivanje najboljih natjecateljica i natjecatelja po završetku će odrediti komisija sastavljena od najeminentnijih kickboxing imena. Razdjel iznosa vrijednosti športske opreme izgledati će ovako:

TATAMI:

  1. NAJUSPJEŠNIJI KLUB- 1.100 E
  2. NAJUSPJEŠNIJI KLUB- 700 E
  3. NAJUSPJEŠNIJI KLUB- 500 E

NAJBOLJI SENIOR- 500 E

NAJBOLJI JUNIOR- 350 E

NAJBOLJA SENIORKA- 500 E

NAJBOLJA JUNIORKA- 350 E

RING:

  1. NAJUSPJEŠNIJI KLUB- 1.100 E
  2. NAJUSPJEŠNIJI KLUB- 700 E
  3. NAJUSPJEŠNIJI KLUB- 500 E

NAJBOLJI SENIOR- 500 E

NAJBOLJI JUNIOR- 350 E

NAJBOLJA SENIORKA- 500 E

NAJBOLJA JUNIORKA- 350 E

  

Što se tiče smještaja i prehrane za sudionike možemo Vas izvjestiti da smo sklopili dogovor sa cijenjenom turističkom agencijom Fla Rent. Na raspolaganje smo dobili preko 500 ležajeva sa vrlo dobrim omjerom cijena kvalitete usluga i cijene.

Cijene za noćenje kreću već od svega 100 kuna pa naviše, ovisno o kategorizaciji, doručku, broju ležaja po sobi, položaju, parkingu itd. Ističemo da je smještaj potrebno rezervirati najkasnije do 08.12. kako bismo mogli garantirati dostupnost. Agencija je također osigurala i kapacitete za renomirani restoran u kojem se kvalitetan športski obrok može dobiti za već od 45 kuna pa naviše ovisno o meniju.

Sve informacije u svezi smještaja i prehrane možete dobiti na broj +385 91 619 9976.

Iskreno se radujemo Vašem dolasku, vidimo se u Splitu!

ORGANIZACIJSKI ODBOR KICKBOXING CROATIA OPEN

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>