Preteni osvojio W5 titulu europskog prvaka

preteni

Splitski borac Agron Preteni, nakon što je krajem prošlog mjeseca ekspresno slavio nokautom u Beču, odmah je dobio priliku i napasti titulu euroskog prvaka u W5 kickboxing organizaciji.

Na eventu koji se održao ove subote u Zagrebu nastupio je veći broj hrvatskih boraca, a u glavnom meču večeri Preteni je odmjerio snage s rumunjskim suparnikom Bogdanom Nastaseom. U meču koji je potrajao svih pet rundi Preteni je tijekom većeg dijela dominirao te je u potpunosti zasluženo slavio jednoglasnom sudačkom odlukom što mu je omogućilo da se okiti W5 pojasom europskog prvaka u kategoriji do 85 kilograma.

Prije njega u ringu se našao Luka Tomić koji je za protivnika imao ruskog borca Vlada Tuinova, kojeg mnogi smatraju jednim od najvećih svjetskih kickboxing talenata. U odličnoj borbi Tomić je vrlo dobro parirao Tuionovu tijekom prve dvije runde, no u trećoj Tuinov jednom ruši Tomića te je ipak bio dominantniji što mu je i donijelo pobjedu sudačkom odlukom.

Treba spomenuti još odlične pobjede Andreja Kedveša, Luke Šimića i Jasmina Bajrovića, dok su Denis Bartol i Nikola Crvenković poraženi.

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>