OFC New Generation 4 – izvještaj

ofc-new-generation4

Gradsko kupalište u Lovranu ovog petka ugostilo je po prvi puta u svojoj povijesti ring, a bilo je to ujedno i prvi put u posljednjih deset godina da se jedna borilačka priredba održala u Lovranu.

Prema procjeni koncesionara kupališta, mečeve na OFC New Generationu 4 pratilo je čak nešto više od 800 gledatelja, pa su borci zaista imali brojnu publiku pred kojom su mogli prezentirati svoje znanje. Održano je ukupno osam borbi, tri javna sparinga i jedna prezentacija Muay Thaija.

U odličnoj glavnoj borbi večeri domaći borac Marin Slavić ipak se nije uspio revanširati znatno iskusnijem Adamu Blauhornu iz Zagreba za nedavno nanešen poraz, ali obojica su odradili odličan meč i u više navrata su zasluženo dobili pljesak publike. Prije toga u ringu su se našli Luka Jaman i Filip Krkač, koji su prema ocjeni mnogih odradili najbolji meč večeri, a u toj vrlo atraktivnoj borbi pobjedu je u konačnici ipak odnio Jaman.

Revanš Amera Smailbegovića i Seana Šturbeja također je bio vrlo zanimljiv, a nakon odrađene sve tri runde suci su donijeli odluku o pobjedi Smailbegovića, iako je dio publike to popratio negodovanjem.

Bila je to vrlo atraktivna večer u Lovranu, veliki broj kvalitetnih mečeva i nema sumnje kako su Lovranci pokazali vrlo veliko zanimanje za borilačke sportove, pa je za očekivati da će se vjerojatno event ponovno organizirati na istoj lokaciji i sljedeće godine.

Rezutati:

Mia Vurdelja VS Ana Maria Marinović – javni sparing bez pobjednika
Kristian Kolaj VS Tomislav Cerić – javni sparing bez pobjednika
Ivan Projić VS Klemen Pekolj – javni sparing bez pobjednika
Mateo Jurašić VS Anatoli Vorobjov – pobjednik Vorobjov
Tomislav Tomljenović VS Diego Rosanda – pobjednik Tomljenović
Alen Zanketić VS Luka Slobodnik – pobjednik Slobodnik

Dominik Lučić VS Luka Cerić – pobjednik Cerić
Kristian Nevistić VS Dominik Ljubec – pobjednik Nevistić
Amer Smailbegović VS Sean Šturbej – pobjednik Smailbegović
Filip Krkač VS Luka Jaman – pobjednik Jaman
Marin Slavić VS Adam Blauhorn – pobjednik Blauhorn

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>