Karlovac Open 2017 – poziv

karlovac2016

Europski kup u kickboxingu „Karlovac Open“ održat će se u Karlovcu (10. – 12. veljače 2017.) u ŠSD pod pokroviteljstvom predsjednice RH Kolinde Grabar-Kitarović, te Grada Karlovca, Karlovačke Županije i HKBS-a. HOO dao je pozitivno mišljenje o održavanju ovog Kupa na svojoj sjednici 27. siječnja 2017. godine.

– Pet dana prije završetka prijava registriralo se 1.060 natjecatelja iz 26 država, a očekujemo dolazak oko 1.500- 1.700 natjecatelja iz 30 država Europe, Azije i Afrike – kaže trener KBK Tigar Zoran Cicvara i nastavlja – Odavno je ovo natjecanje preraslo razinu europskog kupa. Očekujemo stoga da u narednih godinu ili dvije Kup bude uvršten u World Series tournament.

SATNICA

U petak, prvog dana natjecanja navečer, na rasporedu su uvodne borbe u ringu ako za to bude potrebe, glazbene forme i Grand Champion u Point fightingu, a u 20.00 sati počinje Super Fight Night, 8 amaterskih borbi za pojaseve Grand Prix Croatia. Biti će Live stream na službenoj stranici turnira www.tigarkarlovac.hr na kojem će se natjecanje moći pratiti u cijelom svijetu, što turniru daje još veći značaj.

Drugog dana, u subotu 11. veljače, na rasporedu je otvorenje natjecanja u 9.30 sati, a Kup će otvoriti izaslanica predsjednice RH, savjetnica za nacionalnu sigurnost i obranu, Maja Čavlović. Potom su na rasporedu kvalifikacijske borbe u ringu i Point fighting disciplina na 7 borilišta.

Trećeg dana (nedjelja) na rasporedu je dio četvrtfinala, polufinalne i finalne borbe u dva ringa, te borbe na 6 borilišta u disciplinama Kick light i Light contact.

– Ulaz na priredbu u petak je slobodan za sve zainteresirane, jer KBK Tigar Karlovac želi prezentirati Karlovčanima svu atraktivnost ovog sporta. Na priredbi će biti 8 borbi sastavljenih od natjecatelja iz 10 država. Poseban događaj na priredbi u petak biti će prikaz izvođenja tradicionalne karate kate Basai dai, slijepog karatiste, Karlovčana Mirsada Bečirovića, te još neki prikazi karlovačkih borilačkih majstora.

Registracije za Karlovac Open vrše se na portalu www.sportdata.org i otvorene su do 07.02.2017. do 16.00 sati.

ko17

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>