Josip Čikotić razriješen dužnosti izbornika

ring1

Na državnom prvenstvu u kickboxingu koje se održavalo u Kostreni, 19.04.2015. godine , pri održavanju meča između Zvonimira Čikotića ( KBK „Mornar“ Split ) i Deana Fatorića ( KBK „Budokai“ Rovinj ) u disciplini light contact +94 kg od strane suca Filipa Vlaha došlo je do diskvalifikacije natjecatelja Zvonimira Čikotića. Nakon toga događaju u borilište su ušli Tomislav i Josip Čikotić te je došlo do naguravanja suca od strane istih i obraćanja istom na neprimjeren način.

Zbog nesportskog ponašanja Upravni odbor je na posljednjem sastanku razriješio Josipa Čikotića  dužnosti izbornika hrvatske kickboxing reprezentacije za kick light. Tomislavu i Zvonimiru Čikotiću izrečena je opomena s napomenom da će im u slučaju istog ili sličnog ponašanja biti zabranjen nastup u sastavu hrvatske kickboxing reprezentacije.  U svezi navedenog događaja od strane predsjednika HKBS-a izviješćeno  je Općinsko državno odvjetništvo u Rijeci.

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>