Hrvatska prvenstva u Osijeku – poziv

PH-Osijek

Poštovani članovi Hrvatskog kickboxing saveza,

u nastavku možete pronaći pozive za Hrvatska prvenstva koja će se održati u subotu, 10. ožujka 2018. u Osijeku – Sportska dvorana Jug.
– Hrvatsko prvenstvo u disciplini K-1 Rules za seniore
– Hrvatsko prvenstvo u disciplini K-1 Rules za juniore
– Hrvatsko prvenstvo u point fightingu za seniore
– Hrvatsko prvenstvo u point fightingu za mlađe kadete

Molimo da pažljivo pročitate pozive i da se pridržavate navedenih odredbi i rokova prijava.

Važno je još jednom napomenuti da sukladno Pravilnicima kao i odlukama Skupštine na službenim natjecanjima smiju nastupati samo registrirani članovi klubova – članova HKBS-a koji su uredno registrirani pri Registracijskom odboru HKBS-a za 2018. godinu. Stoga, prilikom prijava mole se odgovorne osobe klubova da provjere jesu li Vaši sportaši uredno registrirani za ovu godinu. Provjeriti možete na dokumentu “Registracija članova za 2018. – NAZIV KLUBA – Mjesto – X.doc” – i to s najvećim brojem X odnosno s najnovijim datumom kojeg ste dobili od Registracijskog odbora. Neregistrirani natjecatelji niti natjecatelji koji nemaju uredno izdane Sportske knjižice te liječnička uvjerenja ne starija od 6 mjeseci neće moći nastupati na predstojećim Hrvatskim prvenstvima.

PRILOG:

Poziv – HP K1 S – Osijek 10.03.2018

Poziv – HP K1 J – Osijek 10.03.2018

Poziv – HP PF S – Osijek 10.03.2018

Poziv – HP PF Km – Osijek 10.03.2018

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>