Hrvatska prvenstva u Opatiji – poziv

ph-opatija-kam

Poštovani članovi Hrvatskog kickboxing saveza,

dostavljamo pozive za Hrvatska prvenstva koja će se održati u subotu, 14. travnja 2018. u Opatiji – Sportska dvorana “Marino Cvetković”.
– Hrvatsko prvenstvo u KICK LIGHTU za seniore
– Hrvatsko prvenstvo u LOW KICKU za juniore
– Hrvatsko prvenstvo u LIGHT CONTACTU za juniore
– Hrvatsko prvenstvo u POINT FIGHTINGU za starije kadete

Molim da pažljivo pročitate pozive i da se pridržavate navedenih odredbi i rokova prijava.

Važno je još jednom napomenuti da sukladno Pravilnicima kao i odlukama Skupštine na službenim natjecanjima smiju nastupati samo registrirani članovi klubova – članova HKBS-a koji su uredno registrirani pri Registracijskom odboru HKBS-a za 2018. godinu. Stoga, prilikom prijava mole se odgovorne osobe klubova da provjere jesu li Vaši sportaši uredno registrirani za ovu godinu. Provjeriti možete na dokumentu “Registracija članova za 2018. – NAZIV KLUBA – Mjesto – X.doc” – i to s najvećim brojem X odnosno s najnovijim datumom kojeg ste dobili od Registracijskog odbora. Neregistrirani natjecatelji niti natjecatelji koji nemaju uredno izdane Sportske knjižice te liječnička uvjerenja ne starija od 6 mjeseci neće moći nastupati na predstojećim Hrvatskim prvenstvima.

Stoga, podsjećaju se odgovorne osobe klubova dovoljno ranije da se provjere podaci i registracije te da se eventualno neregistrirani natjecatelji uredno registriraju pri Registracijskom odboru HKBS-a prema standardnoj proceduri na e-mail: romeo.desa@ri.t-com.hr kao i da dostavom EVIDENCIJSKOG LISTA za registriranog natjecatelja zatraže izradu SPORTSKE KNJIŽICE (ukoliko je isti na posjeduje).

SLUŽBENI POZIVI:

Poziv – HP KL S – Opatija – 14.04.2018

Poziv – HP LK J – Opatija – 14.04.2018

Poziv – HP LC J – Opatija – 14.04.2018

Poziv – HP PF Ks – Opatija – 14.04.2018

PHK-OPT

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>