Fibinger razriješen dužnosti u stručnom stožeru, umjesto njega imenovan Višković

viskovic

U utorak, 04.09.2018. godine u vremenu od 12,00 do 15:35 sati u Zagrebu je održan sastanak Upravnog odbora HKBS-a.

Na sastanku su bili svi članovi Upravnog odbora HKBS-a, Tomislav Bilandžić, Marko Žaja, Leonardo Komšić, Bono Marjanović i Zoran Cicvara, članovi stručnih stožera za tatami i ringovne discipline, Ivica Spevec, Željko Derdić, Igor Ivošević i Siniša Andrijašević, te predsjednik registracijskog i natjecateljskog odbora Romeo Deša i Glavni tajnik HKBS-a Tomislav Novosel.

Svoj izostanak zbog poslovnih obaveza ranije je opravdao gospodin Branko Fibinger.

Nakon provedene rasprave u svezi načina izbora i uvrštavanja u sastav hrvatske kickboxing reprezentacije te odlazaka na WAKO svjetska i europska prvenstva, kao i zbog neprimjerene i neprihvatljive komunikacije između pojedinih članova stručnih stožera i Upravnog odbora HKBS-a, jednoglasno je razriješen dužnosti člana stručnog stožera za tatami discipline gospodin Branko Fibinger.

Jednoglasno je za novog člana stručnog stožera za tatami discipline izabran gospodin Edi Višković. Gospodin Višković je profesor tjelesne i zdravstvene kulture. Isti je diplomirao na kineziološkom fakultetu u Zagrebu i stekao zvanje diplomiranog kineziologa (VSS). Gospodin Višković je dugogodišnji uspješni trener u kickboxing klubu “Planet sport” iz Pule.

Isto tako, jednoglasno je donesena odluka da se Hrvatskom olimpijskom odboru pošalje prijedlog da se gospodin Branko Fibinger isključi iz programa sufinanciranja za trenere, a da se umjesto njega u program sufinanciranja uvrsti gospodin Edi Višković.

Ovom prilikom želim se zahvaliti gospodinu Branku Fibingeru na dosadašnjoj suradnji, a gospodinu Viškoviću želim puno sreće i  uspjeha u budućem radu na mjestu člana stručnog stožera.

U pratnji reprezentativaca na WAKO svjetskom prvenstvu za kadete i juniore za tatami discipline biti će gospodin Željko Derdić i gospodin Edi Višković, stoji u objavi koju potpisuje predsjednik HKBS-a Tomislav Bilandžić.

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>