Otkazano WAKO Europsko prvenstvo za seniore

Obavještavam vas da je danas 20. rujna 2020. u vremenu od 17 do 20 sati održana video sjednica WAKO Boarda na kojem je donešen cijeli niz odluka važnih za rad i funkcioniranje WAKO svjetske kickboxing federacije.Nekoliko odluka je značajnih za naše natjecatelje i naš savez:

Otkazuje se WAKO Europsko prvenstvo za seniore koje je bilo predviđeno u Antaliji, Turska od 5. do 13. prosinca 2020.
– Europsko prvenstvo za seniore – Antalija, Turska i Svjetsko prvenstvo za djecu, kadete i juniore – Beograd, Srbija prebacuju se za 2022. godinu.
– Svjetsko prvenstvo za djecu, kadete i juniore – Gyor, Mađarska te Europsko prvenstvo za seniore – Atena, Grčka koja su bila predviđena za 2022. godinu prebacuju se za 2024. godinu.
Otkazivanje WAKO Europskog prvenstva za seniore u Antaliji, Turska obrazloženo je još uvijek nepoznatom situacijom s Covid-19 pandemijom (koja je trenutno u značajnom pogoršanju u skoro svim europskim zemljama) – kako u zemlji organizatora, tako i u ostalim zemljama odakle dolaze natjecatelji. Cijeli je niz zemalja već sada potvrdio, neovisno o odluci održavanja, da neće sudjelovati na prvenstvu u prosincu, tako da bi prvenstvo s 10-tak, 12 država sudionica bilo neregularno, te je donesena odluka kako je navedeno.
 
 
Tomislav Novosel
Glavni tajnik Hrvatskog kickboxing saveza
Glavni sudac Hrvatskog kickboxing saveza
Secretary General of The Croatian kickboxing federation
Croatian Chief Referee
M: +385 91 446 0010

 

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>