Odluka o sufinanciranju odlaska na Europsko prvenstvo u Španjolsku

bandaze

HKBS je svojim financijskim planom za 2015. godinu predvidio  135.000,00 kuna za sufinanciranje  odlazaka na Europsko prvenstvo za kadete i juniore te  za dva dijela svjetskog prvenstva za seniore. Svako od navedenih natjecanja biti će sufinancirano sa po 45.000,00 kuna.

Za odlazak na europsko prvenstvo za kadete i juniore koje će se održati od 22. – 29.08.2015. godine u San Sebastionu (Španjolska) HKBS će u potpunosti snositi troškove puta i smještaja za službene osobe (vođa puta, maksimalno do četiri izbornika što će ovisiti o konačnom broju natjecatelja  i dva suca) dok će preostalim iznosom novca sufinancirati dio troška prijevoza službenim autobusom.

Prema saznanjima, jedan dio reprezentativaca putovat će na natjecanje vlastitim kombi vozilima, dok za jedan dio postoji saznanje da će putovati avionom.

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>