KB Summer camp 2020.

IMG-20200826-WA0010
U prošlu nedjelju, 23.08.2020. godine u Splitu je završen treći po redu ljetni kickboxing “SUMMER CAMP” u organizaciji splitskog KBK “Pit Bull”.
Ove godine na kampu je sudjelovalo oko 90 sportašica i sportaša iz 30 klubova iz 7 država (Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Srbija, Crna Gora, Austrija, Njemačka i Švicarska). S obzirom na trenutnu pandemiju koronavirusa (COVID-19) u Republici Hrvatskoj i susjednim zemljama broj sportašica i sportaša koji su prisustvovali kampu je impresivan, što je vjerojatno posljedica prethodna dva odlično odrađena kampa. Svi sudionici kampa jedinstveni su u odličnim ocjenama organizacije kampa, kao i velikom doprinosu razvoju športskih znanja i vještina koje su podijelili osam vrhunskih trenera koji su vodili treninge na kampu. Na treninzima je prisustvovao i izbornik Hrvatske kickboxing reprezentacije za ringovne discipline, gospodin Mile Šarac.
Osim samog športskog događaja, ovaj kamp je imao i nezanemariv turistički doprinos kroz veliki broj ostvarenih noćenja, kao i izvan pansionsku potrošnju koju su ostvarili sudionici kampa.
Iz splitskog KBK “Pit bull” koji su bili organizatori kampa su poručili:
“Za kraj ispred organizacije koristimo priliku da se od srca zahvalimo svim sudionicima kampa –  polaznicima, trenerima i predavačima, sponzorima i donatorima, svim pojedincima i institucijama koje su doprinijele da kamp dostigne ovu razinu i prepoznatljivost. Također obećavamo da ćemo dati svoj maksimalni doprinos da bi kamp dogodine bio i još veći i uspješniji.
Hrvatski kickboxing savez čestita organizatorima kampa i svim sudionicima istog na odlično organiziranom i odrađenom kampu.

IMG-20200826-WA0011

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>